Ris a la malta & Saftsås

Ris a la malta kan man säkert göra på många sätt beroende på hur många man är tex & lite sånt.
Jag gjorde min på två små korvar risgrynsgröt & 3,5 dl grädde.
Jag vet att min mamma brukar ha saftsås till.
Sen kan man även lägga i en bit clementin eller va man nu vill.
Du kan även dekorera med nån frukt om du vill ha det
 
 

Slänger in ett recept nedan här på Saftsås med, så ni har 🙂

3 dl jordgubbssaft
5 dl vatten
2 msk potatismjöl
Sen lägger jag i frusna bär oxå. De tinar i den varma såsen o såsen kallnar fortare.
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lillamolnet.blogg.se

Småbarnsmamma som lever livet ihop med min familj i en tätort i Skövde

RSS 2.0